Dez 132015
 

URIME VITI I RI 2016

Të nderuar vëllezër,

në emër të kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, dhe në emrin tim, të gjithë shqiptarëve, ju uroj FESTAT E FUNDVITIT, suksese dhe lumturi në jetë!

Gjithashtu pushim të mirë në vendlindje!

Me nderime dhe respekt

Kryetari
Qani Sulejmani

 13. Dezember 2015
Suffusion theme