Jul 072015
 

Antari i Komisionit të Garave iu përgjigjet pyetjeve të parashtruara;

Abdullah Abdullahu

dulla

1.Si e Vlersoni pjesën e parë të Kampionatit ?

Mendoj se ne pergjithesi ishte mire

2.Sa u arritë të përbushen  premtimet  ose planet  për këtë kampionat sipas jush?

Jo ne premisat e deshiruara

3. Si jan planet për  pjesën e dytë të Kampionatit ?

Mendoj se duhet bere ndryshime sidomos ne orarin e ndeshjeve !

4. Çfarë dotë na thoni për përkrahjen e Shtetit të Kosovës?

Eshte si gjithnje vetem nje perkrahje morale dhe asgje me teper !!!!

5.Sa i përket  Referimit si dhe pjesës tjetër organizative ai kanë përbushur detyrat e tyre?

Mendoj se duhet bere akoma me shume ,

6.Të ndryshme?

Te shqyrtohet mundesia e riorganizimit te garave dhe funksionimit te Liges ne teresi !!! Nje kuvend pune do te ishte me se i domosdoshem.

1.1

 7. Juli 2015
Suffusion theme