Jul 192015
 

Opinjonet e „Fc Timi“

Vaxhid Bislimi

vaxhid1. Si e Vlersoni pjesën e parë të Kampionatit ?
Pjesa e pare e kampionatitmund te them se kan qen mir.
2.Sa u arritë të përbushen  premtimet  ose planet  për këtë kampionat sipas jush?
Planet premtime per kete kampionat per mendimin tim kan qen mir 
3. Si jan planet për  pjesën e dytë të Kampionatit ?
Planet per kampionatin e dyt jan te vazhdojm ne permisimet e gabimeve nga ana e klubit ton
4. Çfarë dotë na thoni për përkrahjen e Shtetit të Kosovës?
Si xhdo vit edhe ket vit nuk na munguan  perfaqsusit e shtetit te kosoves ne perkrahjen morale
5.Sa i përket  Referimit si dhe pjesës tjetër organizative ai kanë përbushur detyrat e tyre?
Sa i perket referimit mun te them se me disa refer jemi shum te knaqur me punen qe e bejn
6. Të ndryshme?

Lete vazhdon me kesi lloj aktivitete LSHFA edhe ikisha lutur te gjith rini  te na bashkangjiten ne  lSHFA(futboll )fc timi

 

 19. Juli 2015
Suffusion theme