Jul 062015
 

Presheva

Në vazhdim dotë prezentojmë opinjonet e ekipit Presheva

Orhan Ramadani

orhani

1.Si e Vlersoni pjesën e parë të Kampionatit ?

Pjesa e pare e kampionatit ka kaluar shume mire dhe shpresojme qe pjesa tjeter e ngelur te vazhdoj sipas planeve dhe qellimeve tona. Planet dhe objektivat qe I kemi vë vetes I kemi realizuar ne mase te kenaqeshme, mirepo ne nukdo te rezervohemi qe se bashku te punojme edhe me shume ne realizimin e premtimeve te dhena.

2.Sa u arritë të përbushen  premtimet ose planet  për këtë kampionat sipas jush? Planet per pjesen e dyte te kampionatit jane te njejta si I patem ne pjesen e pare, vetem se na duhet me shume seriozitet dhe perkrahje nga ana e bashkeatdhetareve tane qe jetojne dhe veprojne ketu.

3. Çfarë dotë na thoni për përkrahjen e Shtetit të Kosovës?

Nje falemnderim I vecant shkon per perkrahjen qe po na bene ne vazhdimesi shteti I kosoves dhe na gezon shume pjesemarrje e ambasadoreve te shtetit te kosoves dhe atij shqiptar.

5.Sa i përket  Referimit si dhe pjesës tjetër organizative ai kanë përbushur detyrat e tyre?

Sa I perket referimit mendoj qe do te ishte mire edhe prania e referit ndihmes, per arsye te kontrollimit dhe menaxhimit te plote te ndeshjes. Pjesa tjeter organizative mund te them se ka qene e udhehequr mire deri me tani dhe besoj se do te jete keshtu deri ne fund te kampionatit

Presheva

 6. Juli 2015
Suffusion theme