Feb 062015
 

Liga LOGO

Deri më tash, numri për pjesëmarrje në TURNEUN E PAVARËSISË 2015, ka arritur në 16 ekipe të futbollit. Zyrtarisht procedurat e paraqitjes i kan kryer 13 ekipe, ndërsa 2 prej tyre kan premtuar ta bëjnë këtë deri në këtë fundjavë.

Ekipi i futbollit i 16-të është nga Kosova, BBF COMPANY, përfaqësuesit e të cilit kan shpreh deshirën për pjesëmarrje dhe që tashmë kan aplikuar për vizat hyrëse në organet kompetente, pasi dihet që banorëve kosovarë, të vetmit,  ende nuk ju lejohet qarkullimi i lirë në shtetet e Bashkësisë Evropiane! Kjo ka dëmtuar shumë sportistë kosovarë për të depërtuar në hapësirat ndërkombëtare, prandaj mbesim me shpresë që ky ekip të garojë në këtë TURNE!

Ekipi për informim

 6. Februar 2015
Suffusion theme