Nov 172016
 

logo-rreth


Shtohen edhe 4 ekipe të reja, të cilat dëshirojnë të marrin pjesë në TURNIRIN E FUTBOLLIT, që organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të titulluar KUPA E PAVARËSISË 2016, që do të mbahet në

       Schulschiff – Donauinselplatz, 1210 Vjenë, më datën 20.11.2016, në orën 12:00.

Nga anëtarë të kryesisë së Ligës Shqiptare dhe nga Komisioni i Garave, na bëjnë me dije, se ekipe të reja shprehën dëshirën për pjesëmarrje!
Këto janë KF XIXA GRESHNICË, GÄNSENDORF, ekipi 16-18, dhe ekipi shqiptar nga Vjena që për momentin nuk ka ende emër!

Ekipeve pjesëmarrëse ju urojmë suksese në garat e Kupës së Pavarësisë!

Ekipi për informim

 17. November 2016
Suffusion theme