Mrz 252015
 

PRESHEVA

Pjesëmarrjen në Kampionatin e Futbollit 2015 e konfirmon edhe ekipi PRESHEVA!

Sipas informatave të ekipit teknik, që funksionon në kuadër të ligës, na njoftojnë se nga FORMULARI ONLINE arriti procedura zyrtare e paraqitjes se ekipit PRESHEVA!

Falënderojmë ekipin e ri PRESHEVA, për pjesëmarrje në KAMPIONATIN E GJASHTË TË FUTBOLLIT, që organoizon Liga Shqiptare, dhe urojmë suksese në ndeshjet kampionale gjatë vitit 2015!

Ekipi për informim

 25. März 2015
Suffusion theme