Mrz 242015
 

kampionati - lajmi

Kampioni 2014 – KF DRENICA, Nënkampioni – FC TIMI, dhe ekipi simpatik KF KRENARIA, vazhdojnë procedurat zyrtare për pjesëmarrje në KAMPIONATIN E FUTBOLLIT 2015, që është i gjashti me radhë i organizuar nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri!

Ekipet i falënderojmë për procedurat e rregullta dhe u urojmë suksese!

Ekipi për informim

 24. März 2015
Suffusion theme