Nov 192016
 

kupa-e-Pavaresise-2016-LIga_Shqiptare_e_Futbollit_ne_Austri

Në orët e vona, ekipi KUMANOVA ka bërë zyrtarizimin e pjesëmarrjes në turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016, që këtë vit mbahet në Vjenë, në adresën

Schulschiff – Donauinselplatz, 1210 Vjenë, më datën 20.11.2016, nga ora 12:00.

KUMANOVA zyrtarizoi paraqitjen e ekipit te një nga anëtarët e kryesisë së ngusht, të përcaktuar si mënyrë e paraqitjes që më parë nga kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Mbetet vetëm edhe pak kohë për ekipet, që dëshirojnë të jenë pjesë e turnirit, të konfirmojnë (paraqesin) ekipet për turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016.

 

Për të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë turnir, në vazhdim disa informata:

 • Pjesëmarrja për ekip është 80€ (Euro)!
 • Ekipet luajnë me 6 lojtarë (5+1)
 • Turniri mbahet në Vjenë, në palestër (Sport Halle – NUK ËSHTË NË BARI), më 20.11.2016, nga ora 12:00!
 • Luhet me mbathje të lejuara për palestër ! ( këpucë që nuk lënë gjurmë)
 • Rregullorja, më në detaje, ju dorëzohet ekipeve pjesëmarrëse para garave
 • Paraqitja bëhet:
 • Pagesa mund bëhet në dy mënyra:
  • Përmes Bankës (Arsyeja e pagesës: KUPA 2016)
   • Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri
   • Banka: VOLKSBANK
   • BIC: MVOGAT2102W
   • IBAN: AT074211045492830000
  • ose Drejtëpërdrejt te anëtarët e Kryesisë së Ligës

Vetëm ekipet që kryejnë pagesën e obliguar llogariten ekipe pjesëmarrëse! Ju lutemi të na kontaktoni për ç’do gjë që ju dëshironi, përmes ose përmes telefonit!

Ju urojmë mirëseardhje dhe suksese!

 

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 19. November 2016
Suffusion theme