Nov 192016
 

ora_21_liga

Sonte, e shtunë, në orën 21:00 përfundon afati i paraqitjes së ekipeve për pjesëmarrje në turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016, që mbahet në Vjenë!

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje mund ta bëjnë paraqitjen vetëm edhe pak kohë, deri sonte në orën 21:00, dhe këtë në këto mënyra:

 

1. Te KRYETARI
Qani Sulejmani: 0650 87 60 860

2. Te KRYETARI I KOMISIONIT TË GARAVE
Halil Jashari: 066 454 87 305

3. Te një nga anëtarët e EKIPIT PËR INFORMIM
Amir Januzaj: 0699 107 80 571

4. Përmes FORMULARIT PËR PARAQITJEN E EKIPEVE (kliko këtu)

5. Te ndonjëri nga anëtarët aktual të kryesisë

 

Për informata të tjera, ju lusim të na kontaktoni përmes telefonave të lartëshkruar ose përmes formularit zyrtar kontaktues.

Ju mirëpresim dhe ju urojmë suksese në gara!

Në emër të Kryesisë së Ligës
Ekipi për informim

 19. November 2016
Suffusion theme