Jun 092018
 

Sot populli shqiptar humbi njeriun, sportistin më me meritë të kombit Shqiptar, Fadil Vokrrin, lojtar që bënte krenar çdo shqiptar me lojën e tij të veçant.
Në emrin tim si dhe të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ngushëllime familjes, anëtarëve të Federatës së Kosovës si dhe mbar popullit shqiptar.

Halil Jashari

 9. Juni 2018
Suffusion theme