Jun 102018
 

Te nderuar miq të futbollit,

kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri dhe përfaqësues të ekipeve pjesëmarrëse në Kampionatin 2018.

Pas zhvillimeve në xhiron e fundit të datës 13.05.2018, kishte disa kërkesa dhe një ankesë që ishin të lidhura ngusht me zhvillimin e ndeshjeve nga ana e arbitrit (referit). Ne takimin e kryesisë së datës 19.05.2018 dhe komisioneve përkatëse të Ligës Shqiptare, u morën disa vendime, të cilat janë të lidhura me konsekuecat që ka marrë Liga për detajet që kanë ndodhur në këtë xhiro.

Ju ftojmë që më 16.06.2018, nga ora 18:00, në Keplerplatz 5, 1100 Wien, të merrni pjesë në takimin e zgjeruar të kryesisë së Ligës, përfaqësuesëve të ekipeve dhe lidhjes së referëve.

Temë diskutimi do jenë zhvillimet e fundit dhe synimet në të ardhmen si dhe prezentimi i vendimeve të marra nga kryesia dhe organet e Ligës.

Ju lus të konfirmoni pjesëmarrjen me E-mail, SMS, apo përmes telefonave:

  • Kryetari, Halili: Tel.-0664 5487305 E-Mail: halil.slupcan@hotmail.com
  • Sekretari, Januzi: Tel.-068110523873 E-Mail: januz63@hotmail.com
  • Komisioni i garave, Amiri: Tel.- 069910780571 E-Mail: amir@januzaj.de

Ju mirëpresim!

Në emër të kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri
Ekipi për informim

 10. Juni 2018
Suffusion theme