Jan 262015
 

ORDINANCA ZENUNI

Ekipi i ri ORDINANCA ZENUNI, sapo bëri paraqitjen e ekipit përmes formularit ONLINE, duke shtuar kështu numrin e ekipeve pjesëmarrëse, që do të marrin pjesë në TURNIRIN E PAVARËSISË 2015!

Sot, është ky ekipi i tretë (3) që bëri paraqitjen ONLINE! Formë kjo që nga Ekipi Teknik po mundësohet për herë të parë!

Ndërkohë edhe paraqitjet në formën klasike po vazhdojnë!

Urojmë suksese!

Ekipi për infomim

 

–> SHTOJCË/28.01.2015: Ekipi për informim në kuadër të Ligës sapo pranoi dhe aktualizoi logon e re të ekipit ORDINANCA ZENUNI! Faleminderit  për bashkëpunim dhe suksese! (Ekipi për informim)

 26. Januar 2015
Suffusion theme