Okt 022012
 

Te nderuar,

 

Ju ftojmë në  aktivitetin Kulturor dhe Sportiv te Liges Shqiptare te futbollit ne Austri ( Raundi i fundit ) shpallja e kampionit per edicionin 2012 dhe shpallja e me te mirituareve te Liges.

– E Diel 07.Tetor.2012 ( ora 10:00 deri 16:00)

Vendi: 2242 Prottes Barbara Stadion ( Kjo eshte adresa e saket nuk ka emertim te rruges–mundesisht shiqo nje mapp nga google per vendin)- Pjesemarres exklusiv Shoqata Kulturoro 12 Korriku (Valle tradicionale nga trevat e Shqiperise se mesme) dhe solo kengetari Nikoll Gjini- Pjesemarrjen e tyre tani me e kane konfirmuar edhe perfaqesuesit e Ministrise se Kultures se Rep.se Kosoves z. Malsor Gjonbalaj , Ministrise se Diaspores, Ambasadori i Shqiperise z. Dr. Vili Minarolli si dhe Ambasadari i Kosoves z. Dr. Sabri Kiqmari.

Shpresojme ne pjesmarrjen tuaj ne kete aktivitet, ju urojme gjithe te mirat !

 

Jeni te mirepritur ta shperndani njoftimin edhe tek bashketadhetare te tjere.

 

Ne emer te LSHFA-se

Januz Saliuka

 2. Oktober 2012
Suffusion theme