Sep 302012
 

Fc Vllaznimi një raunt  para përfundimit  shpallet edhe kampion!

E përgaditur dhe e përkushtuar maksimalisht ekipi i Vllaznimit me shumë merita përfundimisht mbetet e para në tabel.
Në një atmosfer sportive  me loja  të shkëlqyera i japin kënaqsin të veçant publikut të shumt që përkrahin këtë ekip kaq cilsor.
Fc Struga me një fitore si dhe një barazim mbetet kanditat për vendin e dytë të tabelës gjëqë mbetet që në raundin e fundit të vendoset shumëçka pasi edhe ekipet si Fc Megi apo edhe fc Timi  që në mënyrë teorike janë të kapshme .
Fc Timi si edhe fc Shqipinja me shumë suksese janë  duke përfunduar kampionatin ku kanë  bër befasira pozitive.
 
 
 
 
Si mysafir nderi sot ishte  edhe kryesia e Sv Albania Nderim Istrefi,Mahir Istrefi Argtim Hani Samet Vinca ku edhe oficiel e ndihmuan Lsh f A dhe kështu përfundimisht janë edhe sponzor për vitin 2012 dhe në mënyrëpublike falenerohen .
 
 
 
 30. September 2012
Suffusion theme