Mrz 292024
 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve të krishterë, ua uron Pashkët, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet! GËZUAR PASHKËT!

Ekipi për informim (A.J.)

 29. März 2024
Suffusion theme