Apr 022024
 

RTK, sonte, në programin e pasdites, në emisionin RTK Prime, do të ketë drejtpërdrejt bisedë me përfaqësues të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

 


Për ata që dëshirojnë të përcjellin intervistën „online“, mund të provojnë ndonjërin prej këtyre linçeve (vegëzave):

https://www.rtklive.com/sq/livestream/rtk1/

ose

https://video.gjirafa.com/rtk-live-1/rtk1

ose

https://video.gjirafa.com/embed/rtk1?autoplay=true&am=true&c=1&m=1

 


Me qenë se nuk janë në kanalet tona, dhe nuk i administrojmë ne, ju lusim që të keni mirëkuptim në rast se linçet bllokohen nga transmetuesi apo nga administratorë të tjerë! Liga Shqiptare vetëm ka përcjellë linçet (vegëzat) e mundshme për dashamirët e emisionit RTK Prime dhe Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!
Ju lusim për mirëkuptim!

 

Ekipi për informim (A.J.)

 

 

 2. April 2024
Suffusion theme