Apr 282015
 

shqiponja

FC SHOPONJA vazhdon procedurën e kërkuar nga Kryesia e Ligës dhe Komisioni i Garave, duke kompletuar kështu listën e lojtarëve, që do të marrin pjesë në KAMPIONATIN 2015, që organizon Liga Shqiptare. Ky ekip, që në vitin 2013 u rendit në vendin e tretë, në Turneun Tradicional të Pavarësisë 2015, në Ternitz, zhvilloj ndeshje tejet cilësore, me të cilat tregoi se mund të radhitet në podest këtë vit!

shqiponja

Ekipin e futbollit FC Shqiponja, e falënderojmë për bashkëpunim dhe për rikthim në garat kampionale në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, dhe urojmë të plasohet në vendin e merituar gjatë këtij kampionati!

Ekipi për informim

 28. April 2015
Suffusion theme