Sep 232012
 

Pas një pauze të gjatë  stadiumi në Prottes  zbukurohet nga  lojtarët e Lsh f A-së

Në një ditë relativisht me temperatur të ulët, nuk u pengoi që shumë shikues të jenë prezent në fushën e futbollit ku patën rastin që të shohin, loja shumë të bukura si dhe interesante .
Filluam me Shqiponjën e cila sot me sukses zhvilloi tre ndeshje ,ku u kthye me 9 pikë në shtëpi  fitoi ekipin Bish e cila tregoi një lojë shumë të mirë por Fc Shqiponja sot ishte e pa mposhtur.Pastaj edhe kundër lahutës së Malësisë zhvilluan një ndeshje teje
dramatike   ku të dyja ekipet patën shumë raste për shenim ,por edhe këtu Shqiponja u tregua më e saktë.
Fc Vllaznimi edhe një herë tregoi kualitetet e saja duke mos e lën as një mundësi ekipit kundërshtar  për të ndryshuar rezultatin  në favorin e tyre.
Fc Megi nuk është rastësisht në vendin e dytë të tabelës me lojën e sajë shum të sigurt  gati e pamundsoi që Afrim Zhitia të bën diç më shumë në këtë takim një lojë me shumë gola demoralizoi edhe ekipin e Afrim Zhitis e cila tregoi prap ,vlera sportive duke u ballafaquar  me ekipe të rangut më të lart si ishte në këtë rast Fc Megi.
Si çdo her Fc Timi me stilin e saj si ekip që deri tani është një prej ekipeve me dosciplin të lartë merë një rezultat pozitiv kundër Lahutës, e cila sot nukë ishte në nivelin e sajë të lojës .
Të gjitha ndeshje ishin shum lart të cilsuara në disciplin ku edhe referët nuk patën thuajse as një vështirsi ,për të ndarë drejtësi në asnjë nga  këto takime. Në mënyrë publike falenderohen edhe vëzhguesit si dhe mbajtsit e rendit ku gjithë çka shkoi sipas plan programit .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Për Ligën
Kr.i Komisionit Halil Jashari
 
 
 
 23. September 2012
Suffusion theme