Sep 172012
 

E diela prap na thërret në raundin e radhës të Lsh f A-së

Më 23.09.2012 Barbara Sdadion  2242 Prottes

Starton pjesa vjeshtore e kampionatit  në futboll, ku të gjitha përgaditjet jënë kryer me
kohë për mbar vajtjen e ndeshjeve të raundit si dhe ndeshjeve të ngelura nga pjesa pranverore e kampionatit.Të nderuar  përfaqsues të ekipeve ju ftojmë  zyrtarisht që të jeni të gjithë në fillimin e vazhdimit të kampionatit në futboll në Lsh f A.
Ku edhe një herë duhet të dëshmojmë se nëpërmjet sportit dhe aktiviteteve tjera sportive dotë kemi mundësin që të bashkuar të ruajmë kulturën dhe traditën tonë shumë të vlefshme.
Për këtë javë nga ndeshjet e ngelura dotë zhvillohet njëra prej tyre .
   Shqiponja -Lahuta e Malësisë
 
Si pas vendimit që është marë  në raundet e radhës dotë kemi  tre referë në disponim që në mënyrë sa më profesionale të gjykohen dhe të referohen ndeshjet e ngelura.Me këtë rastë ftohet e gjithë mërgata  shqiptare që të jetë prezent në këto ngjarje sportive ku me prezencën tuaj të nderuar dotë madhështojmë aktivitet të cilët priten që në tre raundet e fundit të kemi befasira shumë të këndshme siç është edhe e paraparë që në raundin e fundit dhe ate përbyllës të kemi mysafir shum të shquar të jetës politike si dhe asaj sportive .

Edhe një herë të gjitha organet e Lsh f A janë të  përgaditura  dhe të motivuara  për ti  kryer detyrat që janë paraparë  që edhe në këto tre raunde të fundit ti ofrohen ekipeve për     zhvillimin e ndeshjeve  të tyre .

Për Ligën   Halil Jashari

 
 17. September 2012
Suffusion theme