Sep 252012
 
*TURNIR I SHAHUT*Grupi iniciues për promovimin e sportit të shahut në Austri
ka nderin të ju ftoj për regjistrim dhe pjesëmarrje në *Turneun e Shahut* në nder të
festimit të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë
Turneu do të mbahet *të shtunën, me 10 nëntor 2012, *duke filluar* nga ora
10:00 në restorantin ’’Cafe Timi’’ *në adresën: Rögnergasse 16, 1090 Wien* *
Aplikimi dhe regjistrimi i të interesuarve është i mundur me anë të
e-mail-it në adresën shah.vjene@gmail.com apo në telefonin: 0043/(0)699 190
054 60.

Kontributi për pjesëmarrje në turne do të jetë 10 € për person.

Sistemi i lojës do të jetë i konceptuar në ndarjen e shahistëve në dy apo
më shumë grupe (në varësi nga numri i kandidaëve të paraqitur).

Tre vendet e para do të shpërblehen në mënyrë simbolike me dhurata
sportive.

Për të gjithë pjesëmarrësit do ofrohet një koktej modest.

* *
*Ndjehuni të lirë që këtë informatë të ju shpërndani të gjithë atyre që
mendoni se do të kishin dëshirë që të na bashkëngjiten në këtë aktivitet*

*Ju mirëpresim!*

*Grupi iniciues për promovimin e sportit të shahut në Austri*

*Numri kontaktues: 0043/(0)699 190 054 60*

 25. September 2012
Suffusion theme