Mrz 232015
 

kampionati - lajmi

Për të garuar në KAMPIONATIN E FUTBOLLIT 2015, në Ligën Shqiptare të Futbollit, rikthehet KAMPIONI i viti 2010, STRUGA!

Poashtu VËLLAZËRIMI KREMS – NËNKAMPIONI 2010 rikthehet në Ligë, që atë kohë ofruan për shikuesit dhe sportdashësit mjaftë ndeshje cilësore!

Kurse vargun e rikthimit e vazhdon edhe SHQIPONJA VJENË, që në PODEST ishte në vitin 2013, duke u shpërblyer me vendin e tretë!

 

Falënderojmë ekipet që rikthehen në Ligë, dhe ju urojmë suksese në garë!

Ekipi për informim

 23. März 2015
Suffusion theme