Apr 272018
 

Njoftim!

Ashtu sikur që ju kemi informuar, që nga sot presim listat e lojtarëve, për ndeshjet e radhës, më 20.04.2018, që do të mbahen në 1100 Vjenë, ANKERBROT, sikur edhe herën e kaluar!

Lusim përfaqësuesit e ekipeve, ose të ngarkuarit me detyrë, që të dërgojnë radhitjen e lojtarëve, me numrat përkatës!

P.sh.:

1. Portier Fisteku
2. Mrojtës Fortuesi
3. Tjetri Radhitur

9. Shënim Golashi
10. Lojtar Dhetori

e kështu me radhë, maksimalisht 15 lojtarë!

 

Ju lusim ta përdorni formularin në vazhdim!
Në emër të kryesisë!

Ekipi për informim  – A.J.

 

  EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit (nëse ka ndryshim)

  Këtu shënohen EMRAT E LOJTARËVE dhe NUMRAT

  captcha

  Në vazhdim plani i ndeshjeve, që munt të ketë ndryshim në terenin sportiv, sipas planifikimeve dhe vendimeve të komisionit të garave në Ligësn Shqiptare të Futbollit në Austri!

   

   27. April 2018
  Suffusion theme