Apr 222018
 

Ekipi Teknik në bashkëpunim me Komisionin e Garave, që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, për ndeshjet e radhës, publikon këtë radhitje të ndeshjeve!

Ju njoftojmë, se përshtatjet në fushë të lojës janë të mundshme!

Ju urojmë suksese dhe lojë fair play!
Ekipi për informim

 22. April 2018
Suffusion theme