Apr 292018
 

Sot përfunduan ndeshjet e xhiros së radhës, në Kampionatin 2018, që mabahen në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Rezultat mund t’i gjeni në linkun REZULTATET 2018

ose të klikoni në linkun e faqes si më poshtë:

Komisioni i garave dhe kryesia janë kontaktuar dhe pyetur nga sportistë dhe aktivistë, për arsyen e ndeshjeve, ku disa ekipe luajtën më pak lojë, e disa më shumë!

Ju njoftojmë, se

Kampionati ka gjithsej 72 ndeshje futbollistike, ku
secili ekip ka 8 ekipe kundërshtare, dhe
do të ketë gjithsej 16 ndeshje!

Ndarja e ndeshjeve bëhet nga KOMISIONI I GARAVE dhe në atë mënyrë që secili ekip të ketë pritje dhe pushim të mjaftueshëm për deshjet e radhës! Në xhiro luhen zakonisht 12-14 ndeshje, varësisht sipas planifikimeve që komisioni e kalkulon sistemin e garave! Komisioni i garave, ekipi teknik dhe ai për informim, por edhe anëtarët e kryesisë, ju përgjigjen me dëshirë të gjitha pyetjeve që mund të keni, por ju lutemi të na kontaktoni përmes formularit kontaktues, këtu, pasi që jemi të ngarkuar me përgaditjen e materialeve, vlerësimin e tyre, me protokolen e ndeshjeve, arkivimin e tyre dhe me publikimin e tyre së fundi!

Publikimet në FACEBOOK, bëhen nga aktivistë dhe anëtarë të kryesisë, ku mund të ketë edhe ndryshime të shpeshta në informacione, por njoftimet dhe rezultat e faqes zyrtare, pra kjo që po lexoni, vlejnë si rezultate dhe vendime! Informatat në FACEBOOK bëhen për arsye të dashamirëve dhe sportistëve, që e përdorin atë, prandaj edhe Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, si shumë e shumë të tjerë, mundohemi që të jemi sa më shumë informues edhe në FB! Shumica e informatave bëhet në koordinim me kryesinë ose anëtarë të kryesisë.

Pra, për kontakt dhe pyetje, ju lusim klikoni në KONTAKT ose këtu!

NJOFTIM 2:

emisionin „Sa më afër“Kosovë, në radion RADIO KOSOVA, sonte, nga ora 22:10, Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, kryesia, janë drejtëpërdrejtë të inkuadruar në këtë emision!

Linku i emisionin në internet: http://www.rtklive.com/radio/radio_kosova.html

Duke ju falënderuar për pjesëmarrje dhe për bashkëpunim, urojmë të vazhdojnë sukseset tona edhe në të ardhmen!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 29. April 2018
Suffusion theme