Feb 142015
 

grupi a - grupi i kompionëve

KRENARIA dhe GJENERATA në mesin e Kampionëve! Por jo si Kampion, mirëpo përballë DY KAMPIONËVE të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, STRUGËS, Kampionit 2010, dhe DRENICËS, Kampionit 2014!

Kjo është radhitja e ekipeve në GRUPIN A, që sipas sukseseve të deritashme, mund të llogaritet si grupi i të fortëve! Mbetet të shohim forcat e ekipeve KF KRENARIA dhe GJENERATA, të dy ekipe këto me veterat të futbollit, që do të përballen në kualifikime me hiq më pak se me dy KAMPIONËT njëkohësisht, që në historinë e Ligës, STRUGA  është Kampioni i Parë, kurse DRENICA është Kampioni Aktual! Kurse për ironi të fatit,  GJENERATA luan kundër KF KRENARIA, pikërisht në orën 9:00, lojë kjo që do të jetë njëherit edhe LOJA E PARË E TURNEUT!

 14. Februar 2015
Suffusion theme