Jan 262015
 

Klubi Futbollistik KRENARIA

 

Klubi Futbollistik KRENARIA, pas zyrtarizimit për pjesëmarrje në TURNEUN E PAVARËSISË 2015, që do të mbahet në Ternitz, pagoi edhe obligimin financiar 100%, dhe kështu siguroi vendin në gara!

Falënderojmë për kryerjen e procedurave të rregullta dhe urojmë suksese!

Ekipi për informim

 26. Januar 2015
Suffusion theme