Mai 032016
 

Kosova ne UEFA

Të nderuar vëllezër,

të nderuar dashamirë të futbollit, urime të gjithë shqiptarëve pranimi i Kosovës, si Federatë e Futbollit të Kosovës, në UEFA!

Suksese dhe shumë fat!

Kryetari i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri
Qani Sulejmani

 3. Mai 2016
Suffusion theme