Feb 172023
 

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, me rastin e 15-të vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, uron të gjithë kosovarët, dhe të gjithë kombin tonë, për këtë ditë të rëndësishme!

Për këtë rast, më 05.03.2023, në Vjenë, do të mbahet TURNEU TRADICIONAL I PAVARËSISË! Për detaje dhe informata të tjera kliko këtu!

Shpresojmë në përmbushjen e ëndrrave dhe dëshirave tona!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 17. Februar 2023
Suffusion theme