Feb 142023
 

Vazhdojnë paraqitjet e ekpeve për TURNEUN TRADICIONAL TË PAVARËSISË, ku numri i pjesëmarrjes është i caktuar. Afati mbyllet sa po të përmbushet numri i caktuar nga kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Detajet dhe informatat i gjeni në vazhdim!

Linku (kliko)

Ju mirëpresim!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 14. Februar 2023
Suffusion theme