Feb 242023
 

Vetëm edhe pak vende të lira në TURNEUN TRADICIONAL TË PAVARËSISË, përderisa vazhdojnë paraqitjet e ekpeve, ku numri i pjesëmarrjes është i caktuar.

Vendet e garantuara janë vetëm për ekipet që kryejnë obligimin e pjesëmarrjes – kryerjen e pagesës, në afat e caktuar nga kryesia!

Afati i fundit i paraqitjeve pritet të caktohet këtë të diel, më 26.02.2023, në takimin e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, që fillon në orën 11:00!

Detajet dhe informatat i gjeni në vazhdim!

Linku (kliko)

Ju mirëpresim!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 24. Februar 2023
Suffusion theme