Feb 192024
 

Turneu i sivjetëm, që tashmë tradicionalisht organizohet nga Liga Shqiptre e Futbollit në Austri, për nder të Pavarësisë së Kosovës, kësaj radhe shënoi befasi të shumëfishta, jo vetëm për nga sukseset, por edhe për nga pjesëmarrjet!

Për deri sa kishte 16 ekipe pjesëmarrëse, mbi dhjetë ekipe të tjera ishin të flakta për pjesëmarrje, por pasi vetëm brenda nëntë (9) ditësh u përmbush numri i paraparë i ekipeve, të tjerëve u mbetet rast në aktivitetet tjera sportive.

I falënderojmë të gjithë sportistët, aktivistët, mysafirët, shikuesit, Ambasadën e Republikës së Kosovës, si dhe sportistët nga Kosova, që përveç një ekipi që erdhi, kishte edhe disa lojtarë nëpër ekipe të tjera!

Në grupin e më të mirëve arritën këto ekipe, duke shënuar rezultatet si në vijim:

Vendi i parë: Sv Albania
Vendi i dytë: Kingsman Barbershop
Vendi i tretë: BOMBER (ekipi që erdhi enkas nga Kosova)
Vendi i katërt: Sanxhaku

Ekipi Fair Play: Luani Bau

Disa fotografi të pjesëmarrësve – radhitja në mënyrë automatike, pa përzgjedhje!

 

…. faqja është në aktualizim….
…. materiali tjetër në përpunim….

Urime të gjithëve!

Në emër të kryesisë
Ekipi për Iinformim (A.J.)

 

 19. Februar 2024
Suffusion theme