Jun 192012
 

TË NDERUAR BASHKATDHETAË SPORTËDASHËS DHE  ADHURUES       TË FUTBOLLIT

Me mbarimin e  pjesës së parë të kampionatit të LIGËS SHQIPTARE TË FUTBOLLIT në Austri.
Përfunduam një aktivitet te suksesshëm sportiv edhe njëhere  u dëshmua që shqiptarët në Austri e
kuptuan synimin e kësaj iniciative.Ishte një interes shumë i madh dhe u tregua një cilësi e lartë
sportive.Kjo dëshmon që për kreun e tabelës kandidojnë tre ( 3 ) ekipe si : KF Vllaznimi, KF Struga
dhe FC Megi.
Kryesia e  ligës shqiptare te futbollit në Austri  falemenderon ekipet antare në Ligën Shqiptare që
respektuan vendimet e strukturave të Ligës.
Falemenderoj komisionin e garave,Kr.Halil JASHARI-n.
Lidhjen e referëve Kr.Abdullah ABDULLAHU dhe gjith referët,vëzhguesit gjatë kampionatit që
dhan kontribut shum te madh si Tosun RAMADANI Musli TAHIRAJ Janus SALUKAJ etj.
Ky vit është një vit historik për popullin shqiptar si dhuratë e shqiptarëve në Austri është
antarsim në Ligën Austriake ekip shqiptare me emrin SV Shqipëria ( ALBANIA 1912 ),për këtë
sukses të madh historik kryesia e Ligës Shqiptare ju falemenderohet këtyre afaristëve shqiptarë
dhe adhurues të futbollit si:Samed VINCA,Mair ISTREFI, Nderim ISTREFI dhe Argtim HANI.
Prandaj të nderuar bashkëatdhetarë sport dashës jeni të mirëseardhur në ndeshjet e kësaj ekipe
shqiptare që garon në ligën Austriake,dhe kemi nevojë për mbështetjen tuaj.
Ju dëshirojë të gjithëve një pushim të këndshëm dhe të rehatshëm,mirëupafshim në pjesën e dytë
të kampionatit
Me nderime dhe respekt
Kryetari i Ligës z.Qani SULEJMANI
 19. Juni 2012
Suffusion theme