Jun 182012
 

Ekipet tashmë kan filluar të kompletojnë dokumentet e kontrollës mjeksore për lojtarët, si është parapa edhe para fillimit të sezonit të sivjetëm. Ekipi që deri tash është deklaruar se ka marrë këtë lloj dokumenti nga lojtarë të vet është FC TIMI.

Ftojmë edhe ekipet tjera që të mbledhin dhe kompletojnë këtë lloj dokumenti, që kërkohet edhe Liga Shqitare e Futbollit në Austri.

 18. Juni 2012
Suffusion theme