Apr 282015
 

Më 03.05.2015, në BARBARA STADION në PROTTES, fillon zyrtarisht KAMPIONATI I FUTBOLLIT 2015, që për herë të gjashtë organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Ndeshja e parë fillon në orën 9:30, dhe, sipas shortit të hedhur, do të zhvillohet në mes të FC TIMI dhe KF KRENARIA.

Informata nga vendi i ngjarjes do të publikojmë rregullisht!

Ekipi për informim

 28. April 2015
Suffusion theme