Sep 302023
 

 

TURNEU I FUTBOLLIT NË VJENË – 19.11.2023

 

Paraqitja e ekipeve përmes telefonit:

Turneu do të mbahet më 19.11.2023, në Vjenë, në SCHULSCHIFF (DONAUINSELPLATZ 1210 WIEN – GRG 21 Bertha von Suttner – Schulschiff)!

Ndeshjet e para pritet të fillojnë  në orën 9:30, prandaj lusim të gjithë pjesëmarrësit, që të jenë rreth orës 9:00 në sallën ku do të mbahet turneu!

Përfaqësuesit e ekipeve DUHET të jenë në orën 9:00!

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

PLLAKATI I TURNEUT 11/2023

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

 

Përshkrimi i rrugës, PARKINGU për AUTOMJETE dhe SALLA E TURNIRIT, janë në google maps!

AUTO (PKW) PARKING / NAVIGATION: klick

TURNEU – SALLA  (google maps)

 30. September 2023
Suffusion theme