Sep 242023
 

Kryesia e Ligës Shqiptar të Futbollit në Austri shpreh ngushëllime të thella për ngjarjen që ndodhi sot në Republikën e Kosovës, ku humbi jetën polici në detyrë, si dhe të tjerë polic u plagosën!

Njëherit dënojmë çdo çasje kundër qytetarëve të pafajshëm, organeve përgjegjëse dhe insititucioneve, që angazhohen dhe kujdesen për lirinë e qytetarëve, pa dallime!

Ngushëllojmë familjarët, shokët, miqtë, kolegët dhe të gjithë bashkëkombasit, duke u lutur që ngjarje të tilla mos të përsëriten!

Kryesia e Ligës Shqiptare

 24. September 2023
Suffusion theme