Okt 102023
 

 

„TURNEU I NËNTORIT“ NË FUTBOLL – VJENË – 19.11.2023

 

Turneu Tradicional në futboll, që të organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri për nder të përvjertorit të Pavarësisë së Shqipërisë, është caktuar të mbahet më 19.11.2023, në Vjenë, në SCHULSCHIFF (DONAUINSELPLATZ 1210 WIEN – GRG 21 Bertha von Suttner – Schulschiff)!

Pjesëmarrja për ekipet është 150€

Paraqitja e ekipeve përmes telefonit:

Pagesa mund të bëhet te anëtarët e lartëpërmendur, si dhe përmes pagesës në konton e Ligës Shqiptare!

Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri

  • – Banka: MARCHFELDER BANK
  • – BIC: MVOGAT22XXX
  • – IBAN: AT074211045492830000

 

Ndeshjet e para pritet të fillojnë  në orën 9:30, prandaj lusim të gjithë pjesëmarrësit, që të jenë rreth orës 9:00 në sallën ku do të mbahet turneu!

Përfaqësuesit e ekipeve DUHET të jenë në orën 9:00!

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

PLLAKATI I TURNEUT 11/2023

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

 

Përshkrimi i rrugës, PARKINGU për AUTOMJETE dhe SALLA E TURNIRIT, janë në google maps!

AUTO (PKW) PARKING / NAVIGATION: klick

TURNEU – SALLA  (google maps)

 10. Oktober 2023
Suffusion theme