Sep 012017
 

LOGO Liga

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve musliman, ua uron Festën e Kurban Bajramit, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet!

Njëherit ju mirëpresim në raundin e radhës të ndeshjeve kampionale, më 17.09.2017, në kryeqytetin e Austrisë, në Vjenë!

Me nderime!
Ekipi për informim

 1. September 2017
Suffusion theme