Sep 162012
 

 Halil Jashari

Sikur u mësua ekipi sv Albania si mysafire në tre ndeshje merrë tre fitore dhe kështu mbetet lart në kreun e tabelës me dy gola shum të bukur kundër Aspern shënon një fitore shumë të vlefshme pas asajë humbje të thellë në vendin e sajë.

Mes rasteve të shumta që i krijuan sv Albania mësë miri u gjet kapiteni i saj  Robert Gjinaj që në min 18  me një gol shumë të bukur solli ekipin e tij në avantazh si dhe pas disa minutave po ashtu nga një aksion shum të  mirë vjen edhe goli i dytë i shënuar në min e 25 nga Lulzim Bojku.

Për këtë fitore me siguri se edhe mbrojtja kishte meritat kryesore ku në asnjë rastë nuk lejoi që të vëhet në rrezik porta e Sokolit i cili ishte në krye të detyrës.
 

 

 

 16. September 2012
Suffusion theme