Mai 102018
 

Ekipi Teknik në bashkëpunim me Komisionin e Garave, që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, për ndeshjet e radhës, publikon këtë radhitje të ndeshjeve, që e gjeni më poashtë!

Vendi është përsëri i njëjti, sikurse herave të kaluara, në Vjenë, në fushat e ANKERBROT, në 1100 Vjenë!

ADRESA
dhe navigimi!

Në këtë xhiro priten disa ndeshje derbi, që dë të jenë të forta dhe me siguri do të ndryshojnë radhitjen tabelare, e sidomos në pjesën e sipërme të tabelës!

Lusim të gjitha ekipet që të dërgojnë listën e lojtarëve, përmes formularit, që gjeni më poshtë në këtë faqe!

Ju urojmë suksese dhe lojë fair play!
Ekipi për informim – A.J.

 

Në vazhdim FORMULARI për listat e lojtarëve!

Ju lusim të plotësoni dhe të dërgoni sa më parë, për arsye organizimi!

  EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit (nëse ka ndryshim)

  Këtu shënohen EMRAT E LOJTARËVE dhe NUMRAT

  captcha

   

   10. Mai 2018
  Suffusion theme