Mai 102015
 

turnir 10 05 2015

Në Gänsendorf, afër Vjenës, po mbahet turniri i futbollit, që organizohet nga ekipi i Ligës Shqiptare GALATASARAY, dhe në mbështetje të ligës dhe komisionit të garave, ku marrin pjesë edhe VËLLAZËRIMI KREMS dhe FC TIMI.

Deri më tash, FC TIMI kryeson grupin dhe është kualifikuar në garat e mëtejme, ndërsa VËLLAZËRIMI KREMS në këto çaste po luan lojën vendimtare, ku nëse fiton do të kualifikohet.

Ekipeve pjesëmarrëse ju urojmë suksese!

Ekipi për iformim.

 10. Mai 2015
Suffusion theme