Sep 122017
 

ORARI I NDESHJEVE për datën 17/09/2017 – në Vjenë

Të dashur sportdashës, komisioni i garave, që vepron në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në këtë çaste publikoi orarin e ndeshjeve të radhës, të cilat kësaj here do të kluhen në kryeqytetin austriak, në Vjenë!

Ju mirëpresim

  • më datën 17.09.2017
  • NË VJENË, në kryeqytetin e Austrisë
  • në Becirkun e 21-të (Bez. 21  // A-1210 Wien)
  • në adresën Jedlersdorferplatz 25!

Lusim ekipet garuese të paraqitën në fushë në orën 8:45!

Kryesia dhe ekipet punuese luten të paraqiten qysh në orën 8:00!

Ndeshjet e para fillojnë në orën 9:00!

 

Ju urojmë suksese ekipeve garuese!

Ekipi për informim

 12. September 2017
Suffusion theme