Nov 232021
 

Kryesia e Ligës Shqiptar të Futbollit në Austri shpreh ngushëllime të thella për ngjarjen që ndodhi në Bullgari, ku mori flakë autobusi përplot udhëtarë, në të cilin tragjikisht humbën jetën shumica e udhëtarëve!

Ngushëllime familjeve, shokëve dhe të gjithë atyre që u ndodhi kjo tragjedi!
Kryesia e Ligës Shqiptare

 23. November 2021
Suffusion theme