Nov 042020
 

Në shtetin e Austrisë jetojnë qytetarë nga shumë popuj e komunitete duke gërshetuar kulturat e tyre me plot harmoni, tash e sa vjet.

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri është e prekur thellë me tronditjen e fundit në Vjenë të Austrisë, duke shpreh keqardhje të thellë për ngjarjet e fundit në këtë fillim të Nëntorit.

Kryesia e Ligës Shqiptare shpreh ngushëllime për të gjitha viktimat e pafajshme, që në mesin tonë nuk do të jenë më, e që do të kujtohen përgjithmonë!

Paqe dhe bashkëjetesë duhet të ketë nga të gjithë, për të gjithë, së bashku!

Urojmë së bashku që këso ngjarje të mos shohim më kurrë!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 4. November 2020
Suffusion theme