Jan 302015
 

Turniri i Pavarësisë 2015 / Ternitz

 

Kryesia e Ligës njofton se SHQIPONJA NK tashmë ka zyrtarizuar pjesëmarrjen e saj, dhe kështu ka siguruar vendin për garë në Turneun e Pavarësisë 2015, që këtë vit do të mbahet në Ternitz afër Vjenës (Austri)!

Sportistëve të SHQIPONJA NK  u urojmë fat she suksese duke falënderuar për pjesëmarrje!

Ekipi për informim

 30. Januar 2015
Suffusion theme