Apr 162012
 
FTESE

Të nderuar bashkëatdhetar dashamir te futbollit.
Dita e djell 22.04.2012, është dita që gjithë
na se bashku e presim me pa durim.
Kryesia e LIGËS SHQIPTARE TË FUTBOLLIT NË AUSTRI
i bëri pregaditjet e fundit.
Të djielën bëhet hapja e solemne e kampionatit 2012
Kjo ditë ështe  e sportit shqiptar në Austri,
prezenca e përfaqsuesit të ambasadës
Rep.së Shqipërisë në vjenë, dhe Rep.së Kosovës
Një program artistik me shoqrinë 12. Qershori me këngë dhe valle.
Prandaj lusë të gjithë  ekipet antare në
LIGËN SHQIPTARE që të jen me veshje
sportive në fush në ora_09:30.
Unë kam një mesazh, për të gjith të ritë shqiptarë në Austri,
sporti ju bahskon më semiri.
Jam i sigurt se Kampionati 2012
do të jet viti i sukseseve të mdha
të futbollit shqiptar në Austri.
Lusë të gjithë pjesëmarsit të respektojë
statutin e ligës dhe regulat e futbollit.
Në emër tim personal dhe ate të  kryesisë,
ju dëshiroj suksese dhe ju luse për FAIR-PLAY.

´ Me nderime dhe respekt
Kryetari juaje
QANI SULEJMANI
16.04.2012 Wien
 16. April 2012
Suffusion theme