Sep 192020
 

Pritet, që sot, të takohet kryesia për të planifikuar hapat e ardhshëm gjatë kohës së epidemisë 2020, pasi që kjo pengoi fillimin e rregullt të kampionatit të futbollit në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri të këtij viti.

Me rastin e marrjes së vendimeve, si dhe me pëlqimin e kryesisë, do të njoftojmë me kohë!

Urojmë të kalohet shpejt e mirë kjo kohë, si dhe urojmë të jeni dhe të mbesni shëndosh, të gjithë!

Ekipi për informim (A.J.)

 19. September 2020
Suffusion theme