Jun 162018
 

Te nderuar miq të futbollit,

ju rikujtojmë dhe ju ftojmë që më 16.06.2018, nga ora 18:00, në Keplerplatz 5, 1100 Wien, të merrni pjesë në takimin e zgjeruar të kryesisë së Ligës, përfaqësuesëve të ekipeve, ekipeve të punës, komisioneve dhe lidhjes së referëve.

Temë diskutimi do jenë zhvillimet e fundit dhe synimet në të ardhmen si dhe prezentimi i vendimeve të marra nga kryesia dhe organet e Ligës.

Ju lusim të konfirmoni pjesëmarrjen me E-mail, SMS, apo përmes telefonave:

  • Kryetari, Halili: Tel.-0664 5487305 E-Mail: halil.slupcan@hotmail.com
  • Sekretari, Januzi: Tel.-068110523873 E-Mail: januz63@hotmail.com
  • Komisioni i garave, Amiri: Tel.- 069910780571 E-Mail: amir@januzaj.de

Ju mirëpresim!

Në emër të kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri
Ekipi për informim

 16. Juni 2018
Suffusion theme