Apr 072024
 

Sot, në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, mbahet takimi i kryesisë, ku temë kryesore do të jetë KAMPIONATI 2024!

Në këtë takim do të shqyrtohet konkretisht pjesëmarrje e ekipeve për këtë vit në kampionat, si dhe do të prezantohen mendimet e ekipeve të interesuara për pjesëmarrje.

Takimi është caktuar për sot, e diel, në orën 10:00, më 07.04.2024, dhe do të mbahet në Vjenë, 1100!

Për detaje, vendime dhe mbarëvajtje të kampionatit, do të njoftojmë me kohë!

Ekipi për informim (A.J.)

 

 7. April 2024
Suffusion theme